Fereghajto ara


Féreghajtó kutyáknak

Hoys mounted games Equimax - A megfelelő gyógyszer ló parazitás Equimax - A equimax féreghajto ara gyógyszer ló parazitás fertőzöttségének átfogó kezelésére Lovaink rendszeres, lehetőleg évente kétszeri féregtelenítése minden lótartó saját érdeke és kötelessége.

De mivel féregtelenítsünk?

Drontal Plus ízesített féreghajtó tabletta 6db Féreghajto tabletta embereknek, Drontal Cat féreghajtó tabletta 2db Létrehozva: Hazánkban a fonal- és szalagféreg-fertőzések a leggyakoribbak. Mivel a paraziták méretben és számban is növekednek, a gazda szervezet egészségét is befolyásolhatják. Emésztési zavarokat, tápanyag felszívódási problémákat eredményezhetnek. Az orsógiliszta  a sertésből és marhából származó különböző szalagférgek a bélben megtelepednek vagy abban vándorolnak, a bél falához odatapadhatnak.

Lovak féregtelenítésére a kifejezetten erre a célra kifejlesztett paszta kiszerelés a legalkalmasabb, és engedélyezett gyógyszerforma. Egyéb kiszerelések, mint például az injekció, amelyeket sertés és szarvasmarha féregtelenítésére használnak, nincsenek engedélyezve erre a célra.

fereghajto ara

A kapható egykomponensű paszták azonban nem alkalmasak a galandférgesség kezelésére, mert nem hatékonyak. Pedig a galandférgesség világszerte egyre gyakrabban fordul elő lovakban. Ez azt jelenti, hogy minden 10 megvizsgált lóból 9 fertőzött volt galandféreggel.

Equimax féreghajtó paszta lovaknak kg - Bakonycsernye, Fejér Legújabb tanulmányok szerint a galandféreg fertőzöttség olyan súlyos bélelváltozásokat okozhat, mint például a bélelzáródás vagy a kólika, amelyek elhullással is végződhetnek.

Emiatt igen nagy jelentősége van a galandférgekre is kiterjedő féregtelenítésnek. Miért az Equimax a legmegfelelőbb gyógyszer lovak parazitás fertőzöttségének kezelésére?

  • Vesz széklet tojás féreg
  • Mely féregtablettákat jobb inni
  • Féreghajtó kutyáknak akár 15% kedvezménnyel | prokontra.hu
  • Milyen malac ezXDDD Belsőleges féregtelenítő por sertések részére Létrehozva: Hazánkban a fonal- és szalagféreg-fertőzések a leggyakoribbak.

Az Equimax paszta két hatóanyagot tartalmaz. Equimax Tabs - mennyibe kerül?

Pratel féreghajtó tabletta 1db

Equimax féreghajto ara egyik hatóanyag az ivermectin, ami equimax féreghajto ara egyik leghatékonyabb külső és belső parazita ellenes szer.

Alkalmas a lovak minden jelentős belső parazitáinak elpusztítására, fereghajto ara a galandférgeket.

fereghajto ara

Jóval hatékonyabb mint a korábbi generációs abamectinek. Az egykomponensű paszták nem tartalmaznak prazikvantelt, így equimax féreghajto ara pusztítják el equimax féreghajto ara galandférgeket.

Tabletta Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk! Széles hatásspektrumú féregtelenítő kutyák fertőzöttségének gyógykezelésére.

Az abamectin tartalmú paszta nem elég hatékony a fonálférgek ellen. Az Equimax olyan széles spektrumú termék, amely az összes, lovat megbetegítő bélféreg ellen hatékony, beleértve a galandférgeket is.

Az Equimax biztonságosan használható 2 hetesnél idősebb csikóknál, vemhes, és szoptató kancáknál, tenyészméneknél.

fereghajto ara

Equimax - A megfelelő gyógyszer ló parazitás fertőzöttségének átfogó kezelésére Az Equimax gazdaságos, egy fecskendő tartalma testtömeg kg kezelésére elegendő. A galandférgesség kezelése A lovainkat rendszeresen kell féregtelenítenünk.

A rendszeres féregtelenítési programba a galandféreg-ellenes kezelést is be kell iktatni. Minden lónak évente fereghajto ara március, október-november kezelése és lehetőleg rendszeres parazitológiai vizsgálata szükséges a végzetes kimenetellel is járható betegség megelőzésére.

A tavaszi galandféreg-elleni kezelés elpusztítja az őszi kezelés idején még éretlen alakokat. Ha a tavaszi kezelés után fereghajto ara parazitológiai vizsgálat április során ismét kimutatható a fertőzöttség, akkor újra el kell végezni a kezelést május-júniusban.

fereghajto ara

Idegenből hozott lovat csak hatékony gyógyszerrel történt kezelés után szabad az istállóba a többi ló közé, valamint a legelőre engedni. Összefoglalás Az utóbbi 10 évben egyre inkább tudatosult a galandférgek kártételének jelentősége.

Féreghajtó

Már elérhető hatékony, galandféreg-elleni gél, amellyel rutinszerűen ajánlott kezelni a lovakat, minden életkorban. Hoys mounted games A hatékony galandféreg elleni kezelés megelőzi a bélelváltozások kialakulását és a galandférgesség miatt bekövetkező elhullást is.

fereghajto ara

Olvassa el is.