Méregtelenítés nikotinból, Tavaszi Méregtelenítés - Király Gyógynövénytár


A méregtelenítés

Hozzászólások 0 Az angyalok arra figyelmeztetnek bennünket, hogy testünknek, lelkünknek jót tenne egy alapos tisztítás. A negatív érzések, a negatív gondolatok, élmények, a stressz,  a hétköznapi gondok, a problémák, az egészségtelen ételek mind-mind hatással vannak  a testünkre.

méregtelenítés nikotinból

Ha nem tisztítjuk meg ezektől a szennyeződésektől önmagunkat, akkor előbb-utóbb betegségek formájában jelez  a testünk, hogy túltelítődött. Szánjuk ezt a mai napot, hetet önmagunk, méregtelenítés nikotinból, lelkünk, a környezetünk, a kapcsolataink tisztítására.

méregtelenítés nikotinból

Ráadásul most nyáron amúgy is inkább a könnyedebb ételeket kívánjuk. Mit tegyél?

  • A férgek jelenlétének jelei az emberi testben
  • Gyógynövény a belek megtisztítására a parazitáktól
  • Fiatal állatok strongyloidiasis
  • Mit nyerhetnek a léböjttel a kipróbálók?

Egyél több zöldséget, gyümölcsöt. Készíts belőle magadnak turmixokat.

A méregtelenítés testi tünetei

Csinálj egy méregtelenítő kúrát gyógynövényekkel. Kérd meg Rafael Arkangyalt, hogy segítsen, támogasson ebben Téged. Kérd meg, hogy csak azokat az ételeket, italokat kívánd, amik a számodra hasznosak, amikre a leginkább szükséged van.

Tartózkodj minél többet a szabadban, a friss levegőn.

méregtelenítés nikotinból

Ha csak annyit tudsz beiktatni  a hétköznapjaidba, hogy gyalogolsz, sétálsz minden nap egy keveset, már sokat tettél önmagadért. Kérheted Tőle, hogy tisztítsa meg a lakásodat, autódat, munkahelyedet.

  1. Napi () angyali üzenet: tisztítás és méregtelenítés | Szivárványangyal
  2. Plázs: Dohányzik, vagy most szokott le? - Adunk pár méregtelenítő, nikotintisztító tippet | prokontra.hu
  3. Méregtelenítés és a böjt szertartása - Airmid blog

Én mindig zsályás füstölőt szoktam gyújtani az ilyen tisztításokhoz. Kérd meg az Angyalokat, a Szentlelket, Jézust, hogy tisztítsák ki kapcsolataidat, és töltsék fel azokat szeretettel. Keresd fel, és beszélj azokkal az emberekkel, akikkel rendezni szeretnéd a viszonyodat.

Olvasási mód:

Ha még nem ismered, olvass bele A csodák tanítása című könyvbe. Szórd ki, ajándékozd el azokat  a dolgokat, amikre már nincs szükséged.

Májtisztítás természetes úton 5 lépésben

Lehet, hogy mindez nem fog beleférni egy napba, egy hétbe! Csak állj neki, és haladj szépen sorban. Ezek a tisztítások segítenek majd abban, hogy elengedd azokat a dolgokat, amik már nem szolgálnak Téged.

Legfrissebb kép

A tisztítás után nem csak egészségesebb, erősebb lesz a tested, hanem boldogabbnak, élettel telibbnek fogod majd magadat érezni. Ezek a méregtelenítések segítenek abban is, hogy könnyebben méregtelenítés nikotinból majd kapcsolódni az Angyalokhoz, az Égi Világhoz.

méregtelenítés nikotinból

Szeretettel: Tóth Szilvia angyalterapeuta Az angyalkártyát Doreen Virtue Napi útmutatás az angyalodtól című kártyacsomagjából húztam. Oldal ajánlása emailben.