Parazitá tabletta


  • Ajánlott fogyasztói ár: Ft A feltüntetett ár tájékoztató jellegű, a termék ára függ az orvosi rendelvényen szereplő kedvezmény jogcímétől.
  • Sera Phyto Med Tremazid gyógyszer - Élősködő, parazita ellen - prokontra.hu akvarisztikai webáruház
  • FitoTree parazita és gombaölő kapszula 60db
  • Létrehozva:

Ingyenes kiszállítás Bothriocephalus sp. A Sera Med Professional Tremazol könnyen elviselhető a halak és a garnélák számára.

parazitá tabletta

A szert oszlassa el a mérőpohár segítségével a víz felületén kezelje férgek gyógynövényeket egy kanállal vagy rúddal a vízbe keveri. A kezelés befejeztével 4 óra múlva cseréljen min.

  • Az állatok féregfertőzöttsége sokkal gyakoribb, mint azt gondolnánk.
  • Szabadforgalmú gyógyszerek / vény nélkül - Parazita ellenes szerek - Equus webbolt
  • Bélférgesség - Arcanum GYÓGYSZERTÁR webpatika gyógyszer,tabletta - webáruház, webshop
  • Mivel a paraziták méretben és számban is növekednek, a gazda szervezet egészségét is befolyásolhatják.

Ha a víz ez idő előtt zavarosodna, úgy a vízcserét azonnal meg kell kezdeni. A kopoltyúférges fertőzés esetén a kezelést 7 nap múlva meg kell ismételni.

parazitá tabletta

A kezelés alatt az UV sterilizátort ki kell kapcsolni, és jól szellőztesse át az akváriumot. A biológiai szűrőanyagok eközben használhatók, de erős szennyeződés esetén a kezelés előtt tisztítsa meg azokat.

A kezelés befejezése után javasoljuk, hogy szűrje a vizet a Sera Super Carbonon aktívszénnel. A medencén kívüli kezelés rövid fürdővel: Ezt a parazitá tabletta főként nagy vízmennyiség esetén javasoljuk.

parazitá tabletta

Adagolja a Parazitá tabletta a használati utasítás szerint egy kis medencébe, melybe előzőleg az akvárium vizéből töltött. Helyezze a megbetegedett halakat 20 percre a medencébe, majd vissza az akváriumba. Gondoskodjon a kezelés alatt a megfelelő szellőzésről pl.

parazitá tabletta

Ne érintkezzen a bőrrel ill. Ne használja tüskésbőrűeket Echinodermata tartalmazó akváriumokban!

A férgek elleni kezelés módja

Gyermekektől és háziállatoktól elzárva tartandó. Kerülni kell a bőrrel való érintkezést és a szembejutást. Szobahőmérsékleten C° és fénytől védett helyen tárolandó. Ne használja élelmezési célokra tartott állatoknál.

parazitá tabletta

A lejárat dátuma után ne használja! Gyógyszerrel együtt ne használja!