Parazita permetező


  • Vásárlás: SOLO 13L Permetező árak összehasonlítása, 13 L boltok
  • Paraziták tenger
  • Tartály töltési térfogat max : 12 liter Vízszintes hatótávolság: 11,5 méter Függőleges hatótávolság opcionális folyadékszivattyú beépítésével : 10 méter Nagy betöltő és tisztítónyílás Fúvókák: Porlasztó rács, kettős terelőrács, állítható irányú terelőrács UV-álló tartály, kényelmes, párnázott hátfal és pántok Rezgéscsillapítás Súly: 11,8 kg A szőlő ültetvények és kertek profi permetezője.
  • Vásárolni fogyókúra pirulákat

Négyszeres adagolású speciális SOLO permetezőfúvóka, messze hordó fúvóka, szélessugár-terelőrács, feltétfúvóka állítható és ikerráccsal Súly Nagy betöltő és tisztító nyílás Nagy hatótávolság a nagy gyógyszerek helminták az emberek véleménye sebességnek köszönhetően UV-álló műanyagból készült nagytérfogatú tárolótartály.

A tartály átlátszóságának köszönhetően a töltésszint mindig jól leolvasható Ergonomikus kezelőfogantyú a gáz, kiszórási mennyiség és parazita permetező ki-bekapcsolás szabályozására Parazita permetező gazdaságos kétütemű SOLO motorhoz társított nagyméretű benzintartály hosszú munkafázisokat tesz lehetővé Kényelmes, testhezálló kialakítású háti hordozórendszer párnázott hordozóhevederekkel és rezgéscsillapítással Könnyen karbantartható kialakítás Hosszú, elforgatható és minden irányban könnyedén hajlítható műanyag permetezőcső SOLO háti, motoros, légáramos permetező berendezések A SOLO permetező berendezések a világ legkeresettebb permetező berendezései közé tartoznak.

a paraziták testre gyakorolt​​ hatása

A mezőgazdaság, a parazita permetező, erdészet, közparkok és zöldfelületek, gyümölcstermesztés és szőlőtermés, illetve Afrika és Dél-Amerika kávé- és kakaóültetvényei elképzelhetetlenek nélkülük.

A sikernek megvannak a maga okai: egyrészt a rendkívüli permetezési teljesítmény és csekély tömeg - ezek a világon minden kultúrában és ültetvényen használatos, gazdaságos és környezetbarát növényvédelmet nyújtó SOLO készülékek ismérvei.

  • Vásárlás: SOLO 12L Permetező árak összehasonlítása, 12 L boltok
  • Számítógépes szalagféreg
  • Solo háti motoros permetező Parazita permetező.
  • Hatékony gyógyszer az emberek parazitáival szemben

Másrészt a SOLO növényvédőszer-permetező készülékek robosztussága és könnyű kezelhetősége. Ezáltal évtizedek óta biztosítják a betakarítás jó hozamát mindenhol.

giardia choroba u kota

A legmodernebb SOLO motortechnológia gondoskodik a csekély üzemanyag-felhasználásról, a csökkentett kipufogógázkibocsátásról és a tartósan magas teljesítményről - szélsőséges hőmérsékleti feltételek esetén is. Alkalmazhatók a növényvédelemtől kezdve az állatállományok, istállók, raktárak, hajók, konténerek és vagonok fertőtlenítéséig, valamint parazita- és rovarirtásra egyaránt. Például egy porozó munkaszerelékkel a PORT típusú permetező berendezés porozógéppé alakítható.

Ha növelni szeretné a SOLO permetező berendezés hatótávolságát pl.

Ez lehetővé teszi, hogy változatlan permetezési sugár és kiszórási mennyiség mellett hosszabb permetezőcsöveket használjunk. A messzehordó fúvókával a permetsugár akár 12 méterre is elhord PORT A szélessugár terelőrács felrakásával a permetsugár kiszélesedik.

férgek a gyermekek pinworms tünetei

Az állítható ráccsal ellátott feltétfúvóka megkönnyíti a kapásnövényeknél történő szerkijuttatást, valamint a levelek alsó oldalának kezelését. Az ikerrácsos kialakítás kétsoros kezelést is lehetővé tesz.

Giardia paraziták

Bruttó eladási ár: Ft. Tekintse meg akciós ajánlatainkat:.

giardia virus symptoms