Pasziánsz szabályok


Navigációs menü

Egy szabványos 52 kártya fedélzet. Cél Építsd mind a négy ruhát ászról királyra külön cölöpökben.

Írta: Balogh István A pasziánsz az egyszemélyes kártyajátékok összefoglaló neve. Ezen játékok eredete nem tisztázott, de valószínűleg évszázadok óta léteznek, és ma is több száz ilyen játék van.

Beállít Keverjük össze a fedelet. A 28 kártyát hét halomba kell tenni, az alábbi módon: Az első halom balról jobbra tartalmaz egy kártyát, a második halom két kártyát tartalmaz, a harmadik halom három kártyát tartalmaz, stb.

Ezt a tömböt az asztalnak nevezik.

férgek gyógyászati

Fordítsa a felső kártyát minden egyes bábra felfelé úgy, hogy 7 felfelé mutató kártya legyen. Állítsa be a fennmaradó kártyákat félre, és húzza ki a rajzot.

Klondike A Klondike a legismertebb pasziánszjáték, annyira elterjedt, hogy sokan egyszerűen csak pasziánsznak hívják. Egy normál, 52 lapos francia kártya paklival kell játszani.

Alapok Ahogy elérhetõvé válnak, a négy ász az asztal felett kell játszani; ezek a négy alapítvány. Az azonos színű kártyák minden egyes ászon játszhatók növekvő sorrendben, alacsony 2 és magas király között.

aszcariasis necatorosis

Miután egy kártyát egy alapon játszottak le, nem lehet eltávolítani. Ez az alternatív szabály megkönnyíti pasziánsz szabályok játékot.

Tartalomjegyzék

Játék a táblán A táblán a kártyákat csökkenő sorrendben, váltakozó színekkel játszhatjuk le. Mindig kártyákat játszik a táblán, így minden alatta lévő kártya részben láthatóvá válik, így meg tudja állapítani, hogy melyik kártya van az oszlopban.

  • Hogyan lehet eltávolítani férgeket egy lánytól
  • Helmint teszt gyógyszertárban
  • Egy szabványos 52 kártya fedélzet.
  • Skorpió IV.
  • pasziánsz klasszikus játék 1 kártyával ingyenes | koolsol
  • Rossz lehelet, hogyan lehet megszabadulni a gyógymódoktól
  • Römi, kanaszta, pasziánsz
  • Regisztráció nélkül van, és tartalmazza a játékok megoldását.

A klubok közül ötet játszhatnak a 6 szívből vagy 6 gyémántból. Bármikor, ha a kártyát a táblázatból egy halomba helyezi át, fordítsa felfelé a feltűrt arccal lefelé mutató kártyát.

Cél: Annak érdekében, hogy minél több pontot szerezzen a póker kezével öt-öt rácson keresztül. Beállít: Keverjük össze a fedélzetet, és állítsuk az asztalra, hogy elkészítsük a húzópaklit. A cél a kártyák elhelyezése, hogy minden oszlopban és sorban hozzák létre a lehető legmagasabb pontozási pókert.

Ez a kártya már rendelkezésre áll játszani vagy játszani. Ha a táblázatban lévő oszlop ki van ürítve, minden látható király vagy egy látható király és más kártyák tetején mozgatható, hogy kitöltse ezt a helyet.

Ha a kártyát, amelyre átfordul, játszható pasziánsz szabályok egy alapítványon vagy egy táblázatbanakkor ezt megteheti.

hatékony módon megszabadulni a parazitáktól

Ha nem, akkor fel kell tüntetni egy felfelé halasztott halomba. A dobókocka felső lapja mindig rendelkezésre áll. Csak egyszer tudsz átjutni a rajzolaton.

Ha ez a kártya lejátszható, akkor ezt megteheti. Ha nem, akkor vegye be a következő három lapot a rúd-rúdból, és tegye őket felfelé a korábban átadott lapok tetejére.

Pasziánsz fogalmak

Ha elérte a fedélzet végét, az arccal felfelé mutató lapokat lefelé fordíthatja, és még kétszer átmegy. Ne keverje össze a kártyákat. Nyerő Nyerj a Klondike Solitaire-t, ha mind a négy öltönyt felépíted az ászról a királyra. Enjoy similar articles.