Pasziánsz város. Vélemények


Felvétel a kívánságlistára Telepítés Jöjjön és fedezze fel ezt a gem a pasziánsz.

pasziánsz város

Nagyon egyszerű és könnyű játszani. Óra szórakozás mindenki számára, és a szabad. Talán a legjobb Klondike pasziánsz valaha.

Ne higgyetek a hype? Olvassa el, és hogy ez egy próbálkozás. Gemego pasziánsz a legjobb kártya mozgás a piacon.

Felvétel a kívánságlistára Telepítés pasziánsz kártya játék csomag úgy, mint a türelem játék, sokan hivatkoznak Klondike pasziánsz, vagy a türelem, az, hogy az egyik jobban ismert a család türelem játékok, mint a Fekete Özvegy, Klondike pasziánsz, Admirális, és a negyven rabló.

Önnek nem kell választania egy adott kártyát a verem. Tudod mozgatni kártyák drag and drop vagy egységes csap mozgását.

pasziánsz város

A játék kiszámítja, hogy mozgatni egy kártyát, egy csoport a kártyák vagy a teljes köteget. Szóval nem kell annyira pontosan ellentétben más pasziánsz játék. Ez solitaire már teljesen egyedi épített Android és egy egyedülálló funkciókat.

pasziánsz város

Beállíthatjuk, hogy a megnyerhető játékok és ellenőrizze a megoldás bármely ponton. A kihívás társaság via Facebook és még sok más nagy jellegét.

pasziánsz város

Jellemzők Egy kártya, három kártya és Vegas stílusú játékok. Save game - az aktuális játék automatikusan pasziánsz város, de ha elakad, és szeretne játszani egy játékot, majd később visszatérünk, használja ezt a lehetőséget. Ez a funkció pasziánsz város teszi, hogy megosszák játékot barátaival e-mailen keresztül.

Pasziánsz csoportok. Nagyon egyszerű és könnyű játszani.

Mind a saját kihívás ranglistán. Guide - javasolja a lépés akkor lehet, hogy bármely pontján a játék. Rank - többet a rangsorban az idő és a teljes pontszám a világ, az ország, a régió és a város.

  • Hogyan lehet elpusztítani a férgeket a testben
  • Pasziánsz éjszakai város játék
  • Passziánsz kártyák rendelés játék webáruház vásárlás játékbolt árak
  • Refuge Solitaire - Játssz online! - Startlap játékok
  • A játék a
  • A helminták küzdenek velük
  • Bélféreg gyógyszer veny nelkul

Tegye a személyes legjobb időt a Twitter. Ellenőrizze, hogy még mindig megoldható.

Játék Admirális pasziánsz Classic online pasziánsz játék - online pasziánsz játékok Kártyajátékok Kártya etikett Kártya etikett A kártyázás csupán játék. Kártyajátékok - Outlet Játékok Piatnik - társasjáték kiadó webáruház 3. Út­közben 4.

Portré és Tájkép támogatást. Hátterek - márvány, fa vagy válassza ki a saját egyéni fényképet.

pasziánsz város

Számos stílusok kártya közül lehet választani. Statisztikák - játékokat játszott, nyerni százalék stb Leaderboard - Átnézni a ranglistán a világ, az ország, a régió és a város.

pasziánsz város

A letöltéssel Ön elfogadja a felhasználási feltételeket a www.