Szag spray


fekete helminták gyógyszerek a férgek gyermekeire egy évtől kezdve

Fertőtlenítő és szagtalanító textil spray Elpusztítja a kórokozókat Megszünteti a kellemetlen szagokat A Sanytol textil fertőtlenítő és szagtalanító spray a textíliák anyagának belsejében hatva elpusztítja a szag spray, és kellemetlen szagok ellen is hatásos. Megszünteti a Több információ Tárolási információk Pfeil nach unten A szert eredeti, bontatlan csomagolásban, száraz, jól szellőztethető helyen, élelmiszerektől, italtól, gyújtóforrástól elkülönítve, direkt napsugárzástól védve kell tárolni.

bélféreg elleni vedekezes nemocid férgek gyógyszerei

Használati információk Pfeil nach unten Permetezze a tisztítószert a textíliára nagyjából 30 cm távolságról, amíg az anyag átnedvesedik. A behatási idő alatt tartsa a textíliát nedvesen, majd hagyja szabad levegőn megszáradni. Makacs szagok esetén rendszeresen ismételje meg a műveletet.

lehetséges e a férgeket trichopolummal kezelni tanácsot adhat felnőtt férgek gyógyítására

Nem hagy foltot. Ne használja bőrön, műbőrön vagy selymen. Kényes textíliák esetén próbálja ki a terméket a felületnek egy kevésbé látható részén.

hogyan lehet megszabadulni a parazitáktól a szempillákon paraziták 2020 leírása

Figyelmeztetések Pfeil nach oben A biocid termékek használata során legyen elővigyázatos. Használat előtt olvassa el a címkét és a termékinformációt.

Vállalat címe.