Fereghajtas anglia. Bejegyzés navigáció


Egészségügyi Támogatás alacsony jövedelműek részére. Otthon kezelhető általános betegségekre, fájdalomcsökkentésre, kisebb sérülések esetére, orvosi recept nélkül is kapható gyógyszerek Angliában. Ingyen gyógyszert az kaphat aki 60 éves vagy annál idősebb 16 év alatti év közötti és nappali szakon tanul Terhes vagy az elmúlt 12 hónapban szült, és érvényes Maternity Exemption — MatEx igazolással rendelkezik.

Mail 0 Egy magyar állatorvos illegálisan csempészett Angliába kölyökkutyákat. Az 58 éves személyt az öt törpetacskó-kölyök illegális behozataláért és a velük való kereskedésért múlt héten el is ítélte a helyi bíróság.

fereghajtas anglia

A férfit a Prestwich-ben található otthonában tartotta a kiskutyákat, ott árulta őket titokban. Az illegális tevékenységre akkor figyelt fel a Bury Licensing Service, amikor egy nyugdíjas tanár, Mary McFarlane Paisley-ből Prestwich-be utazott, ahol aztán fontért vásárolt egy törpetacskót az állatorvostól.

fereghajtas anglia

Mivel azonban a hazafelé úton a kiskutya láthatóan rosszul volt, betegnek látszott, McFarlane felhívta Molnár urat, hogy elkérje a kutya útlevelét. Állatorvoshoz is elvitte, ahol kiderült, hogy csupán hónapos a kiskutya, jóval fiatalabb, mint ami az oltási könyvében szerepel — így pedig ahhoz is túl fiatal volt, hogy legálisan az országba szállítható legyen.

fereghajtas anglia

Az oltási könyve szerint ugyanis nem kapott még veszettség elleni oltást és féreghajtót se, így hamar karanténba kellett helyezni a kis tacskót.

Ezután látogatták meg a felelős szervek Molnár házát, ahol négy felnőtt kutyát és még öt törpetacskó-babát találtak. A kutyák állítólag előző éjjel érkeztek egy kamionnal, Molnár online vette őket, és magyar kutya-útlevelük volt.

Az persze itt is egyértelmű volt, hogy nem 17 hetesek, mint ahogy az az oltási könyvükben állt, és túl fereghajtas anglia voltak a veszettség elleni oltáshoz, így viszont az országba se lehetett volna őket behozni.

fereghajtas anglia

Mindez ban történt, a bírósági ítélet pedig múlt héten született arról, hogy Molnár bűnös kölyökkutyák illegális csempészete, és illegális élőállat-kereskedelem vádjában. A magyar állatorvost óra közmunkára ítéltek, 10 évre eltiltották attól, hogy kisállat-boltot vagy rendelőt nyisson, valamint McFarlane-nek is meg kellett térítenie a kiskutya kezelési költségeit, és a per költségeit is amik együtt több, mint £ra rúgnak.

Molnárt emellett regisztrálta a Royal College of Veterinaty Surgeons is, tehát ha ismét praktizálni próbál, tudni fognak az előéletéről.

Azt javasolta, hogy csak hivatalosan bejegyzett, engedéllyel rendelkező kereskedőktől és boltokból vegyünk kiskutyát, ahol látjuk őket az anyjukkal, abban a környezetben, ahol megszülettek és nevelkednek. Értesülj az angliai hírekről azonnal, facebookon való keresgélés nélkül: katt alul a csengő ikonra, majd fereghajtas anglia csatlakozásra   Forrás.

fereghajtas anglia