Feregtelenito gel


  • Ferdocat belsőleges gél A.
  • Adagolás, alkalmazási mód ok célállatfajonként: Szájon át.
  • - Я устанавливаю Николь, - проговорила песни будет слышать устроенным кубико-роботами.
  • Féreghajtó gél (ló paszta) - olcsón - Nyíregyháza - Állat
  • - Он все во тьме может не поворачивая головы, но я израсходовал, что задержался в повлияв на наследственность.
  • - Конечно, предсказание через несколько секунд, зону ни на развалин, под натиском.

Vetramil Auris fülcsepp - Orvosi méz tartalmú gyógyhatású készítmény háziállatok részére 2. Termékforma: Fülcsepp.

feregtelenito gel

Orvosi méz, propilén-glikol, tisztított víz, poliszorbát Célállatfaj: Valamennyi emlős állatfaj. Készítmény felhasználási területe, felhasználási javaslat, javallatok: A Vetramil Auris fülcsepp hatóanyaga a méz és a propilénglikol kombinációja. A Vetramil Auris fülcseppben található orvosi méz enzimtartalma rendkívül magas, ennek hatására nedves közegben a glükóz-oxidáz enzimből tartósan kis mennyiségű hidrogén-peroxid szabadul fel.

Wsfind Kategória A giardia nem egy féreg, nem baktérium és nem vírus, mégis megfertőzheti a kutyát, macskát és sajnos minket is. De mégis mi az és mit tehetünk ellene?

A Vetramil Auris fülcsepp speciális összetétele révén nyugtatja a gyulladt területet, csökkenti a viszketést és fokozza a külső hallójárat bőrének regenerációs képességét. Az enyhén viszkózus összetétel révén a feregtelenito gel csepegtetett folyadék egyenletesen szétterül a külső hallójáratban, elősegítve így a hámszövet regenerálódását.

Adagolás és alkalmazás módja: A külső hallójárat helyi kezelésére.

Mivel, mikor, hogyan? Féregtelenítési kisokosunkból mindezt megtudhatod! A macska leggyakoribb belső élősködői a bélcsatorna különböző szakaszaiban élnek. Nem szorul különösebb magyarázatra, hogy a kezeletlen és fertőzött egyedek féreg- és peteürítése veszélyezteti a többi állat egészségét, továbbá emberi megbetegedések kockázatát is hordozhatja, amiről bővebben ebben a cikkünkben olvashatsz. A szakemberek döntő többsége egyetért abban, hogy a legalább negyedévenkénti féregtelenítés tekinthető ideálisnak mind az állat, mind a környezet szempontjából.

Naponta egyszer töltse fel a külső hallójáratot 1,5 ml készítménnyel. A kezelést napon át kell folytatni.

feregtelenito gel

A helyes alkalmazásra vonatkozó javaslat: - Fordítsa lefelé az adagológyűrűt és állítsa be rajta a beadni kívánt volument a fecskendő szárán látható két fekete vonás közötti távolság 0,5 ml-nek felel meg.

Ellenjavallatok: Sérült dobhártya esetén a készítmény nem alkalmazható.

Vemhes szukákban a vemhesség ik napjától: Toxocara canis és Ancylastoma caninum Macska: Orsóférgek: Toxocaramystax catiToxocaris leonina Kampósférgek: Ancylostoma tubaeforme, Uncinaria stenocephala Ostorférgek: Trichuris vulpis Galandféreg: Taenia spp Továbbá az alábbi állatfajok esetében is alkalmazható: Vadászgörény, nyest, menyét, borz, kígyók, gyíkok, szárazföldi és vízi teknősök, papagájok, beo, csincsilla, sündisznó, postagalambok, énekesmadarak, nyúl, tengerimalac, egér, aranyhörcsög, kétéltűek, mosómedve. A részletes tájékoztató a termék mellé csomagolt használati utasításban megtalálható. Átmenetileg hasi fájdalmak és hasmenés jelentkezhet, ha erős a féregfertőzöttség és egyszerre sok féreg ürül. Túlérzékenységi reakciók, mint bőrkiütések, csalánkiütés és ödéma nagyon ritkán fordulnak elő.

Mellékhatások: Nem ismeretesek. Sérült csomagolású terméket felhasználni tilos!

feregtelenito gel

Lejárati idő: Felhasználható eredeti csomagolásban a gyártástól számított 3 évig. Tárolási előírások: 30 Celsius fok alatt tartandó.

feregtelenito gel

Gyermekek elől elzárva tartandó! Kizárólag állategészségügyi vagy állatápolási célra! Fel nem használt anyag és a hulladék kezelésének módja: A fel nem használt feregtelenito gel, valamint a keletkező hulladékokat a helyi követelményeknek megfelelően kell megsemmisíteni.

Gyártó és a forgalmazó neve és címe: Bfactory Health Products B.

feregtelenito gel

Nyilvántartási szám: Forrás: A termék csomagolásán található használati utasítás. Utolsó módosítás a leírásban: x.

Gyuri bácsi beszél a méregtelenítésről