Hálózati férgek


Élősködők (16) a 4 Oscar-díjas film feliratos előzetese

Emiatt nem tudjuk közvetlenül ellenőrizni, hogy a szócikkben szereplő állítások helytállóak-e. Segíts megbízható forrásokat találni az állításokhoz!

látás klasszikus hit méregtelenítő étrend kiegészítő milyen gyógyszerek segítenek megszabadulni a férgektől

Lásd még: A Wikipédia nem az első közlés helye. Míg azonban a vírusok más végrehajtható programokhoz vagy dokumentumokhoz kapcsolódnak hozzá hálózati férgek válnak részeivé, addig a férgeknek nincs szükségük gazdaprogramra, önállóan fejtik ki működésüket. A férgek gyakran a számítógép-hálózatokat használják fel terjedésükhöz.

galandféreg lovak giardia la adulti tratament naturist

Terjedéséhez a BSD Unix -ban található programhibákat használta fel. Morrist az amerikai bíróság a három év felfüggesztett börtönbüntetésre, közmunkára és 10  dolláros pénzbírságra ítélte.

rossz lehelet, mint gyógyszeres kezelés hatékony a férgek számára

Az önsokszorosításon kívül a féreg sokféle dologra beprogramozható, például a fájlok törlésére a gazdarendszeren, vagy önmaga elküldésére e-mailben. Az újabban megfigyelt férgek több végrehajtható állományt is visznek magukkal.

Még valódi ártó szándékú kód nélkül is súlyos fennakadásokat okozhatnak, csupán azzal, hogy sokszorozódásuk kiugróan magas hálózati forgalmat generálhat.

bélférgesség jelei gyermekeknél a baklosán méregtelenítés eltávolítása

Például a Mydoom féreg terjedése csúcsán világszerte észrevehetően lelassította az internetet.