Menta fergekbol


A legjobb teák megfázásra

Blikk Rúzs Ezt csináld és tökéletes lesz a termésed! A növénytársítás olyan növényeket hoz össze, amelyek egymást segítve képesek növekedni. Segítenek megvédeni a másikat a kártevőktől, árnyékot szolgáltatnak, vagy tápanyagok felhalmozódását segítik a talajban. Ahhoz, hogy sikeres legyen a gyakorlat, tudni kell, hogy mely növények működnek jól együtt és melyek nem.

  • Gyógynövény kisokos - Egészségtér
  • A legjobb teák megfázásra - HáziPatika
  • Így a nem felfújt, tovább eltartható termények sokkal ízletesebbek, sokkal egészségesebbek is lesznek számunkra.
  • Lásd parazitákat
  • Menta Trend - Az első női zöld magazinMentaTrend

Ha idén a legszebb és legfinomabb paradicsomokat szeretnéd nevelni, akkor a következő növényekkel érdemes társítanod.

Körömvirág Egyes kertészek soha nem ültetnének paradicsomot nélküle. Ezek a fényes, élénk egynyáriak nagyon hasznosak, hiszen elpusztítják a kártevőket.

Species of plants, Menta piperita, peppermint

Ehhez egy menta fergekbol nevű anyagot állítanak elő, amely gátolja a gyökeret károsító fonálférgek szaporodását. Borágó Ez az egynyári növény számos módon támogatja a paradicsomot. Támadja a paradicsom ellenségeit, a menta fergekbol és a káposzta férgeket. Ezenkívül javítja a paradicsom egészségét és ízét is.

  1. Hogyan befolyásolja a toxoplasmosis a magzatot, ha
  2. Természetes rovarirtó módszerek - 1. rész - Növényvédelem - Növénydoktor
  3. Hogyan lehet megszabadulni a parazitáktól a vékonybélben
  4. Otthon Dia A házi fűszernövények jó szolgálatot tehetnek a konyhában, emellett illatanyagaik révén a rovarokat is képesek távol tartani.

Menta A menta egy aromás évelő növény, amely könnyen invazívvá válik. A legjobb, ha cserépben teszed ki a paradicsom mellé, nehogy túlságosan elszaporodjon.

MentaTrend Az első női zöldportál

Bár mi úgy érezzük, hogy a menta illata nagyon kellemes és frissítő, a kártevők ki nem állhatják. Fejes saláta Paradicsom mellett jó talajtakaróként működik, és hűsítő hatása van. Megakadályozza a vízzel és talajjal terjedő betegségek terjedését a paradicsomra. Metélőhagyma Jól mutat, segíti a paradicsom ízének javítását és csökkenti a levéltetvek megjelenésének valószínűségét, amellett nagyszerű hozzávaló paradicsomos salátákba.

Spárga Ez a finom évelő növényi egy olyan anyagot termel, amely pusztítja a fonálférgeket.

Természetes rovarirtó módszerek - 1. rész

A paradicsom ugyanakkor szolanint tartalmaz, amely a spárga kártevőire ártalmas. A paradicsom a spárgának árnyékot is tud nyújtani, így megelőzve a gyomnövények megjelenését. Sarkantyúvirág Ez a szép, ódivatú virág nem csak színt visz a veteményesbe, de csodákat művel a paradicsomokkal is. Elrettenti a levéltetveket és a poloskákat, miközben távol tartja a gombafertőzéseket is.

meddig élnek férgek egy emberben

Fokhagyma Paradicsom mellé ültetve megakadályozza a szövőatkák megjelenését. Orvosi körömvirág Gyakran hívják cserepes körömvirágnak is, habár más növényről van szó. A virágai és a levelei is ehetőek és ízletesek salátákba téve.

ureaplasma kezelése antibiotikumok nélkül

Hatékonyan távol tartja a paradicsom kártevőit, ugyanakkor nagyon szépen mutat. Sárgarépa A sárgarépa és a paradicsom nagyon jól megférnek egymás mellett. Akkor érdemes vetni őket, amikor a paradicsom is kicsi még.

mely orvos kezeli az ember parazitáit

Mire készen állnak a betakarításra, a paradicsom már egyre nagyobb lesz, és több helyet igényel.