Mókus szájszag


A tenger kincsei Az utóbbi napok legújabb tömeghisztériája — egy esetleges dioxinmérgezés lehetősége — ismét rávilágít arra, hogy a nagy élelmiszer-elosztók csak úgy tudják hihetetlennek tűnő olcsó áron adni a különböző élelmiszereket, ha azokat nagy tételben felvásárolva hosszú ideig képesek minőségromlás nélkül raktározni.

anthelmintikus proto x

Ez pedig csak úgy lehetséges, hogy ezekből a termékekből szinte minden szerves anyagot kivonnak, hiszen a leghamarabb a szerves vegyületek romlanak.

Ily módon a legnagyobb tápértékű anyagok kikerülnek az élelmiszerekből, mely tényt a különböző kutatások is megerősítették.

Tapasztalatok a japán Mokusaku talptapasz használatával kapcsolatban

Az elmúlt évtizedben mind a növényi, mind az állati eredetű élelmiszerek tápértékük sokszorosát veszítették el. Ezért van az, hogy ugyanazon jóllakottság érzéséhez a modern élelmiszerekből sokkal többet kell fogyasztani, mint amennyire — teljes tápérték esetén — a szervezetnek szüksége lenne. Részben ez is oka az emberek között tapasztalható egyre nagyobb arányú elhízásnak.

Kitűnő példa erre a gabonák feldolgozása, melynek végterméke a finomított fehér liszt.

Gyakori megbetegedések

Ebben ugyanis szinte semmilyen hasznos tápanyag nem található. A feldolgozás melléktermékeként keletkező korpát, csírát, illetve pelyheket ma már mókus szájszag külön meg lehet vásárolni.

szalagférgek kezelése népi gyógyszerekkel

Nagyobb baj azonban az, hogy a szerves tápanyagoktól megszabadított élelmiszereket, jobb eladhatóságuk érdekében, íz- szín- illetve illatfokozó mesterséges vegyületekkel dúsítják. A civilizált világban ma már évente több kg — az egészségre mindenképpen káros — esetenként mérgező hatású kemikáliát fogyasztunk el.

Egészségünk megőrzése érdekében ezért időről időre érdemes méregteleníteni a szervezetet. Már az is méregtelenítésnek számít, ha gondosan megválogatjuk, milyen élelmiszereket vásárolunk meg.

bacterfort vélemények

Lehetőség szerint enterobiasis tablettákkal származó, ellenőrzött helyről beszerzett, minél kevesebb adalékanyagot tartalmazó árut vásároljunk. A zöldségeket, gyümölcsöket alaposan mossuk meg, együnk minél több olyan ételt, mely nem finomított és minél kevésbé feldolgozott pl. A napi két és fél-három liternyi vegy- és tartósítószer-mentes ha lehet, lúgos folyadék elfogyasztásának is fontos szerepe van.

Iktassunk be életmódunkba hetente egy folyadék- vagy gyümölcsnapot, mely negyedévente egyfolytában akár három nap is lehet. Manapság népszerűek a különböző méregtelenítő mókus szájszag, melyek orvosi felügyelet mellett öt-hat nap alatt mozgással egybekötött súlycsökkentést és a salakanyagoktól való forszírozott megszabadítást ígérik. Szakmai felügyelet mellett ez hasznos lehet, noha nem mindenki tudja kifizetni a borsos szállodaárakat. Itt sok minden függ magának az edénynek és az elektródáknak az összetételétől és minőségétől, mert elméletileg előfordulhat, hogy az edény faláról, illetve az elektródákról leváló — a szervezetre káros hatású — fémek a talpon keresztül a nyirokutakon át bejuthatnak a szervezetbe.

Ennél az eljárásnál természetesebbnek tűnik az ún.

mint egy ember, akit el kell mondani

Az alapelv az, hogy kis párnába helyezett — rendkívül nagy ozmotikus elszívó hatással rendelkező — növényi őrlemény segítségével a talpon át a szervezetből elszívják a nyirokrendszerben keringő salakanyagokat.

Előnye az egyszerű alkalmazhatóság este a talpra simítva a méregtelenítés az éjszakai alvás alatt megtörténika folyamat mindenképpen egyirányú, hiszen az elszívó hatás miatt csak a szervezetből kifelé távoznak a mókus szájszag anyagok. A magas színvonalú japán technológiát és tapasztalatot reprezentálja a magyar piacon is elterjedt Mokusaku tapasz ennek könnyen megjegyezhető neve a címben is idézett Mókus tapaszmelyből a zöld dobozban mókus szájszag hozott változat a méregtelenítést szolgálja, a pirosban lévő pedig a méregtelenítés mellett bizonyos fájdalomcsillapító, ödémacsökkentő és regeneratív hatással is rendelkezik, ezért sport- vagy egyéb sérülések mókus szájszag is eredményesen alkalmazható.

Negyedévenként egyszer érdemes egy tapasszal történő méregtelenítést végigcsinálni, melynek során egymást követő négy éjszakán át mindkét talpunkra ragasztunk egy-egy méregtelenítő tapaszt.

Az első reggelen meg leszünk lepve, hogy mi minden távozik szervezetünkből. A tapaszok felszíne olyan, mintha kátrányba léptünk volna. A negyedik napon a párnácskák már alig színeződnek el. A közérzetünk javul, energikusabbak érezzük magunkat, és mindezt otthoni kényelemben, egy napra vetített, néhány száz forintért megtehetjük.

mentol lehelet

A mokusaku vagy más néven a fanedv Japánban és a Távol-Keleten már nagyon régóta használt és népszerű tradicionális népgyógyászati eszköz. Ekcéma kezelésére, rovarriasztó, szagtalanító, antibakterizáló és fertőtlenítő tulajdonsága miatt alkalmazták. Hatásmechanizmusa a talp reflexpontjaira épül.

Mókus lehelet. Vértesboglár Klímastratégia

Mókus szájszag talp a test azon része, amely a legtávolabb van a szívtől. A vér szabadon áramlik a talp felé, s ez a legalkalmasabb hely arra, hogy a testben lévő káros anyagok összegyűljenek.

féregkészítmények sokféle gyermek számára

Ha a vér visszacirkulálása során ezek a káros anyagok bekerülnek a véráramba, különböző rendellenességeket okozhatnak, ezért nagyon fontos ezen megrekedt anyagok eltávolítása a szervezetből. A tapasz a reflexpontokon keresztül vonja ki a felgyülemlett felesleges anyagokat szervezetünkből. A Mokusaku tapasz az egyik legmodernebb, leghatásosabb és legegyszerűbb módja az emberi test méregtelenítésének.