Mérgező árak, Mérgező növények - A Föld legmérgezőbb növényeinek természetrajza


Írjon saját értékeléstés ossza meg véleményét a többi vásárlóval! Olvasói értékelések Ajánlom mindenkinek, nagyon jó, tanulságos.

apit tablettákat a férgektől

Nekem rengeteget segít. Szegedi Erika Nagyon hasznos könyv. Mindenkinek ajánlom, aki megakarja oldani az életében felmerülő problémákat.

LEGO Agents - Toxikita mérgező balesete (70163)

Jól megírt és összeszedett könyv. Nem tudtam letenni. Kötelező olvasmánnyá tenném és iskolában tanítanám, hogy a következő generáció már ne kövesse el azokat a hibákat, amelyeket az elődeink. Kaszás Helga Kötelező szülőknek és gyerekeknek.

Ningirszu Lebilincselő, nagyon jól megszerkesztett és hihetetlen információkat tartalmazó könyv. Minden elismerésem és köszönetem a szerzőnek!

rossz lehelet a parazitáktól

A könyv döbbentett rá, hogy milyen komoly felelősség gyereket nevelni úgy ha maga a szülő is függ a saját szüleitől akár élnek, akár meghaltak. Pálma A legjobb és leghasznosabb könyv ebben a témában. Ahogy már többen is írták, néha nagyon csomók a szájból kellemetlen szagúak olvasni, mert felkavarja azt, akit érint ez a probléma. De nagyon megéri.

Viki Régebben kölcsön kaptam ezt a könyvet de nem tudtam kiolvasni. Na nem azért mert rossz Talán egyszer elég erös leszek hozzá.

Mérgező növények - A Föld legmérgezőbb növényeinek természetrajza

Yuri Most bukkantam rá erre a könyvre és el akarom olvasni. Arra viszont kíváncsi lennék, hogy a kiskorú testvéreimnek is érdemes-e a kezébe adnom, vagy várjak vele, amíg érettebbek lesznek?

gyógyítás a szarvasmarha szalagféreg emberben

Jotunder Igen, hatlamas segítség, iránytű és útjelző, segít felállni és kiállni magadért akkor is amikor azt tanultad, hagyd hogy bármit megtegyenek veled. Ha nem olvastam volna, már máshol lennék, sokkal több fájdalmat okozva másoknak. Emberséges, megértő, és felemel, hogy tudd ugyanannyi jogod van élni, jól élni, mint azoknak a szerencséseknek, akik nem éltek át ilyesmiket, ugyanolyan szerethető vagy mint bárki, akik igazán szerető szülők neveltek fel.

TRIXIE Poliészter szájkosár mérgező anyagok ellen S-M

Köszönöm a barátnőmnek, hogy kezembe adta. Kriszta Egy tizes listán a maximális 10 pontot adnám erre a könyvre. Hihetetlen, hogy mennyit tud segíteni egy olyan embernek, aki mérgező szülők gyermekeként nőtt fel. Nagyon jó könyv, ajánlom figyelmébe mindenkinek.

Sárga kedvencünk ára: szédülés, vetélés, rák és mérgezés a banánföldeken Nagyvilág hírei A rovat kizárólagos támogatója A bio és fairtrade minősítésű banánok olyan ültetvényekről érkeznek, ahol a munkások az átlagosnál emberségesebb körülmények között dolgozhatnak.

Velemeny Nagyon szép könyv. Mérgező árak nehéz. Jó ijesztő a címe, de éppen ellenkezőleg, nagyon pozitív, és én úgy éreztem, hogy inkább abban akar segíteni, mérgező árak hogyan fogadjuk el őket olyannak, amilyenek.

modern készítmények férgek kezelésére

S lehetőleg hogyan tudjuk olyannak szeretni őket. Ha lehetséges.

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk! A gonosz Toxikita felfedezte a szuper-titkos labort Pointer szigetén, és most mérgező bombákat dobál helikopteréről, amelyet csatlósa, Retox vezet.

Nekem sokkal többet ért, mint sok pszichoterápiás ülés. Jó irányt ad, és szépen, emberien, elfogadással. Hasonlított ebben a családállításos élményekhez.

amikor egy lánynak rossz a lehelete

Maros Melinda Nagyon tetszett. Ajánlom olyanoknak, akik érzik, hogy az életük nem alakul úgy, ahogy kellene és valahol mélyen érzik, hogy ebben talán a szüleik is szerepet játszanak.

Sárga kedvencünk ára: szédülés, vetélés, rák és mérgezés a banánföldeken

Sokat segíthet nekik a könyv. Bujna Péter Ha lehetne, az ötös mérgező árak is hatost kapna : Nagyon jó könyv, de nagyon nehéz végigolvasni annak, akit egy kicsit is érint a téma.

A toxin ször halálosabb a cianidnál és mérgezése esetén egyfajta rituális kivégzésnek is felfogható a lejátszódó folyamat. Mérgezés esetén lehetséges kezelési mód, hogy mesterségesen lélegeztetik a beteget egészen addig, míg a szervezetéből ki nem ürül a méreganyag. Nem ismert olyan ellenanyag, mely semlegesíti. Orvosi kezelés részeként felmerülhet még az azonnali gyomorürítés, hánytatás és orvosi szént kell lenyeletni az áldozattal, hogy megkösse a méreganyagot a gyomrában.

Én ennek ellenére azt mondom, hogy aki elolvassa, örökre megmarad benne és sokat segíthet!