Prokontra.hu
Hírek és információk

Orbán Viktor csinos, fess fiatalember, világ-, és családmentő lett

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le semmiről

Eszterke néni, a 85 éves nagynéném, tegnap diadalittasan hívott fel, hogy szívszerelme, nevezett Orbán Viktor megmentette a családokat. Neheztelek rá, amúgy kicsit, mert a lelkem beszélhetem ki, képeket mutogathatok neki, hasztalan! Kati néni strómanként, Kati néni motoron, Kósa Lali motoron, én motor nélkül, ő motor nélkül, Kati néni elmorzsol új gabonás cégében egy búzakalászt értő szemmel, háttérben két kötőtű.

Semmi! Értik? SEMMI! Disznótartásban csak odáig jutott, hogy van két malaca, akikhez minden reggel négy órakor kel, felrántja a csinos, kis gumicsizmáját, és mínusz 10 fokban keveri nekik a moslékot. Se béemvé, se motor, se reklámcég, se búzakalász, se semmi. Csak a gumicsizma! Az kell neki! Azt szereti!

Na, mindegy, így jártunk. Szóval Eszterke néni szerint Orbán Viktor világ-, és családmentő lett. Mondjuk szerinte a Kedves Vezető csinos, fess fiatalember is, ami alapján feltételezhető, hogy Eszterke néném, vagy totál vak, vagy elveszítette régen híresen józan eszét, és az ízlését is, vagy amellett, hogy totál vak, az ízlés, meg a józanész is elkerülheti, már évek óta.

Nem tudom. Azt tudom, hogy most sokan nagyon boldogok Eszterke nénémen kívül is. Vasárnaptól már nem a migrácsokat, hanem a magyar családokat menccccsük meg! VÉGRE! Például azokat, akiknek van négy gyereke. Azok vehetnek hétszemélyes autót. Csak olyat! Mekkora királyság! Megnyugodtam, mert végre a Kedves Vezetőnek is lehet járgánya. Pénze, mint azt bevallotta pironkodva, az nincs, meg autója sincs, de sok gyereke van. Meg Ráhelke. Aki valójában nem is gyerek, sokkal inkább egy nemzeti intézmény. Ha a költségeit nézzük, mindenképpen. Már alig várom, hogy jöjjön a jövő évi vagyonbevallás. Szegény, plebejus prime ministerünk papírjában, hosszú évtizedes nyomorgás után, végre ott fog szerepelni, egy szép új Dacia. Ó, de szép lesz! Meg egy dolgos, becsületes élet eredményeként, végre Anikó asszony is révbe érhet! Nem kell adóznia Tokaj után. Meg a fél Fejér megye után sem. Semmit! Tittaöröm, bódottá!

Meg mindenki, aki asszony (Tisztázzunk valamit. A nők nem. Csak az asszonyok!) akik szülnek, van családjuk (Tisztázzunk még valamit. A szinglik sem! Az elváltak sem, a gyermeküket egyedül nevelők sem. Meg a vadházasságban élők sem. Azok végképp nem. Azok elmennek a fenébe. Mit képzelnek? Nem a mocskos, rothadó Hollandiában vagyunk!) kapnak majd lehetőséget, hogy felvehetnek hitelt. Haha! Maguk is azt hitték, hogy kapnak puszira tízmilliót? Tréfa volt, bruhaha! Ha van, vagy húszmilliós fedezetük, félmilliós havi fizetésük, férjük, ilyesmi, akkor talán.

Meg ott van végre az MTA is! Az ostoba Széchenyije, mit képzelt ez? Végre megoldódik az ő helyzetük is. A Tudományos Akadémiáé. Meg a tudósoké. Meg a kutatóké. Amúgy mit kutatgatnak ezek? ha valaki, mi szeressük a kutatást, meg a gondolatokat. De, csinálják otthon, a négy fal között, ahol senkit nem zavar. Mit bánjuk mi? Abból a pénzből meg, amit itt elkutatgattak eddig, majd jól megíratjuk, hogy a magyarságunk a csillagokból jött. Meg Orbán Viktor találkozott Jézussal. A Pancho Arénában. Is. Meg végre kiderítjük, hogy a brüsszeliták permeteznek minket az égből, meg azért vezették be a tangát, hogy ne tudjanak szülni a magyar nők! Mert mi nemcsak a családokat védjük a migrácsok helyett, de a magyarságunkat is a liberális izétől, mondjátok már, a tudománytól is.

És jó személy szerint Eszterke néninek is. Aki ugyan 1200 forint nyugdíjemelést kapott, de azt hallotta, hogy a nyugdíjasoknak most igen könnyű sora van. Mert a szemét Gyurcsány – vagy valaki – elvette a tizenharmadikat, az ő drága Viktora meg nem adta vissza, pedig száguldunk, mint egy orosz moszkvics felbakolva.

De Eszter néni szerint semmi gond, mert biztos van, aki nyugdíjas, és jó neki. Például Pintér Sanyi bácsinak, aki nyugdíjas, és Belügyminiszer, és a milliós nyugdíja mellé milliós apanázsa is van, és jó neki, bár nem láttuk vagy két éve.

De tényleg! Nem mintha hiányozna, de hova tűnt Pintér Sándor? Él az még, vagy az olajszőkítő aktákat keresgeti? Látta valaki?

Varga Zoltán

Vélemény:vélemény egy személynek, a saját nézőpontjából kiinduló elgondolása a dolgokról. A vélemény, mivel az az individuumtól, annak perspektívájától függő, ezért szükségszerűen szubjektív.” – wikipedia

A vélemény rovatunkban megjelenő cikkek semmilyen esetben sem tükrözik a szerkesztőségünk álláspontját. Küldjön be ön is egy véleményt a cikkek@prokontra.hu email címre.

Akár ez is tetszhet