Pasziánsz tervezés


Mostantól Androidra és iOS-re is elérhető a Klasszikus passziánsz Mostantól Androidra és iOS-re is elérhető a Klasszikus passziánsz Posted on:  vasárnap, 04 December Írta:  gomba A Microsoft pasziánsz kollekciója vitathatatlanul a windowsos rendszer legkedveltebb játéka.

pasziánsz tervezés

Most végre a konkurens mobil platformokon is bemutatkozhat. Korábban már jelezték, hogy tesztelik a Microsoft népszerű pasziánszjátékának androidos és iOS-es változatát. A sikeres tesztek után nemrégiben már be is került a játék mind az App Store-ba, pasziánsz tervezés a Google Play-be.

pasziánsz tervezés

A klasszikus Microsoft Solitaire már 25 éve megjelent, a Solitaire Collection ennek a korszerű változata. Idáig kizárólag Windows alatt lehetett elérni, ezért is nagy szó ez a mostani nyitás.

Az öt különböző pasziánszot tartalmazó játék egyaránt ingyen tölthető le iOS-re, illetve Androidra, és bár szép számmal vannak krónikus helminthiasis az app store-okban, azért mégis csak a Microsoft játéka az igazi klasszikus.

Ezért is biztosak abban Redmondban, hogy sokan fognak csatlakozni ahhoz a 19 millió felhasználóhoz, akik Windows 8-on és Windows en játszanak a pasziánszgyűjteménnyel.

pasziánsz tervezés

A programot  iPhone-raés  androidos  mobilra is telepíthetjük és az alábbi linkeken is elérhetitek